O nama

Adriatic Travel Design d.o.o. (dalje ATD) je tvrtka koja se bavi proizvodnjom i implementacijom aplikativnih rješenja usmjernih na servise unapređenja prodaje, poslovne komunikacije sa partnerima, te web prodajnih servisa raznih usmjerenja (webshop-ovi).

Poseban naglasak dan je na web rješenja za prodaju turističkih kapaciteta putem web prodaje (online booking) kao i integraciji vlastitih SW rezervacijskih rješenja za sa velikim prodajnim sustavima (XML i WEB servisi).

RAZVOJ TVRTKE
Tvrtka Adriatic Travel Design je započela sa poslovanjem u prosincu 2003. godine. kada je od strane njemačke tvrtke GBS dobavila SW rješenje za online booking i povezivanje sa  GDS-ovima (Amadeus, Sabre…).

Tržišne uvjeti i specifični zahtjevi korisnika SW koji je ATD tada lansirao na tržište uvjetovali su razvoj tvrtke u smjeru razvijanja vlastitih SW rješenja. U želji da u potpunosti zadovolji potrebe svojih korisnika ATD je razvio vlastita apliaktivna rješenja najprije za potrebe prodajno-promocijskih servisa u turizmu a kasnije i druge servise namjenjene općenito web prodaji.

Daljnji razvoj SW krenuo je u smjeru zaokruživanja aplikativnih servisa namjenjenih turizmu (DMS sustavi), zatim općenito webprodaji,  mobilnoj prodaji (mobilna prodaja izleta – karte, ulaznice i sl..) kao i kompletnih rješenja namjenjenih radu kontakt centra (call centri).